LPU garažna vrata Hörmann

Lamele garažnih vrat Hörmann, debeline 42 mm, zagotavljajo boljšo stabilnost  in miren tek garažnih vrat, hkrati pa zagotavljajo najboljšo možno izolacijo.

Standardno so Hörmann garažna vrata v vzorcu Woodgrain in v barvi RAL 9016 (bela).

Pri jeklenih sekcijskih vratih lahko izbirate med 4 površinami (Woodgrain, Silkgrain, Sandgrain in Micrograin) ki najbolj ustrezajo videzu vaše hiše.

Woodgrain

Sandgrain

Lahko pa se odločite za Decograin površine z UV obstojnim premazom iz umetne mase, ki dajejo videz lesa ali eleganco v antracit kovinski barvi.

Silkgrain

Micrograin

Izbirate lahko med 15 cenovno enakimi prednostnimi barvami oz. se odločite za barvo po RAL lestvici. Pri površini Sandgrain lahko izbirate med 3 prednostnimi barvami. Notranje strani sekcijskih garažnih vrat so na voljo v barvnem odtenku RAL 9002 (sivobela).

Decograin

Vroče pocinkan material in obojestransko visoko kakovosten osnovni poliestrski premaz zagotavljata, da dežne kaplje spolzijo brez sledu.

Zasteklitev Duratec (prozorna plastična stekla) nudi najvišjo odpornost proti praskam, nemoten pogled in boljšo toplotno izolacijo. Izbirate lahko med različnimi tipi zasteklitve .

VRATA Z OSEBNIM PREHODOM

Osebni prehod v garažnih vratih Hörmann  vam omogoča hiter in enostaven dostop do vsega, kar je v vaši garaži. Samo pri Hörmann garažnih vratih je prag iz nerjavnega jekla pri osebnem prehodu visok samo 10 mm. Vratni okvir je standardno aluminijast, vendar se lahko opcijsko odločite da je v barvi garažnih vrat.

Garažna vrata Hörmann  imajo 10 letno garancijo.

Za vsaka garažna vrata  Hörmann so na voljo stranska vrata enakega videza.

STRANSKA SEKCIJSKA VRATA

Stranska sekcijska garažna vrata Hörmann  se odpirajo na steno. Dobavljiva so v 3 motivih in različnih površinah.

Motiv M (Woodgrain, Sandgrain, Silkgrain, Decograin)

Molitv L (Sandgrain, Silkgrain, Decograin)

Kasetni motiv (Woodgrain, Decograin)

ROLLMATIC – NAVOJNA VRATA

Garažna vrata lahko vgradimo na notranji strani ali kot zunanja navojna garažna vrata za montažo pred garažno odprtino.

Navojna vrata RollMatic podjetja Hörmann omogočajo veliko prostora pred garažo in v njej. Profil vrat je enakomerno zapolnjen s trdo poliuretansko peno, kar zagotavlja miren tek vrat. Gladka površina, premazana s kakovostnim premazom na zunanji in notranji strani, zagotavlja enostavno čiščenje.

Vrata RollMatic so dobavljiva kot celoten paket z optimalno usklajenim pogonom. Ohišje navojne osi, ki obdaja pogon, ga ščiti pred vremenskimi vplivi in neželenim poseganjem. Stransko ohišje nateznih vzmeti je pri zunanjih navojnih vratih iz aluminija, opremljeno z okenci za nadzor vzmetnega sistema. Dvojna vodila varujejo vrata pred padcem. Pogon je nameščen izven ohišja navojne osi tako, da je vzdrževanje enostavno. Notranje tipkalo in razsvetljava sta že vgrajena v krmilni omarici.

Izbirate lahko med 9 barvami po enaki ceni (RAL 9016, 7035, 9006, 5011, 6005, 3003, 8028, 7016, 9005).

Stranska vrata v videzu garažnih vrat RollMatic so na voljo s kotnim podbojem in ozkim okvirjem.