INDUSTRIJSKA SEKCIJSKA VRATA

Lamelna vrata, zapolnjena s PU peno, so dobavljiva z 42 mm vgradne globine ali s toplotno ločenimi lamelami z 67 mm vgradne globine.
Reliefni vzorec Stucco daje enakomerno strukturo.
Za vzorec Micrograin je značilna fina struktura linij. Notranja stran vrat je običajno na voljo z reliefnim vzorcem Stucco v sivobeli barvi (RAL 9002).

 

 

 

Za obrtne, logistične in skladiščne hale, kakor tudi v kmetijski dejavnosti  priporočamo dvo-stenska jeklena lamelna vrata SPU F42, z opcijskim osebnim prehodom z minimalnim pragom. Možna tudi zasteklitev lamel.

 

 

Za delavnice so primerna sekcijska industrijska vrata z jeklenim lamelnim parapetom – zastekljena aluminijasta vrata. Zasteklitev DURATEC kljubuje močnim obremenitvam v industrijskem okolju. To so  APU F42, APU F42 Thermo oz. APU 67.

 

 

Osebni prehod v industrijskih sekcijskih vratih, iz nerjavnega jekla, poskrbi za lažji prehod oseb in koles. Pri vratih do širine 5500 mm je prag na sredini visok le 10 mm, ob robovih le 5 mm.

Ogrevane hale potrebujejo dobro izolirana industrijska sekcijska vrata, ki so opcijsko na voljo s ThermoFrame spojem z vodilom, ki zagotavlja toplotno ločitev vodila oz. okvirja od zidu. Dodatno pa tesnila za utor na obeh straneh in dvojno tesnilo na prekladi ščitijo pred izgubo temperature. Tako se toplotna izolativnost še poveča.

Stranska vrata lahko naročite v enakem videzu kot sekcijska vrata.