KONTAKTPokličiteHörmann partner

MATJAŽ HARTMAN s.p.

HAFNERJEVO NASELJE 91,  4220 ŠKOFJA LOKA

Telefon: 031 775 401

Upravljavec osebnih podatkov in kontakt: Matjaž Hartman s.p.
Hörmann partnerVpis v register RS MF DU Kranj, Izpostava Škofja Loka, opr.št. 53-1439/99, matična številka 1309447, davčna številka 22559884, ID za DDV SI22559884

Ste iz Gorenjske ? Želite okvirno ponudbo?

Pošljite nam povpraševanje.

Vaši kontaktni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

    Soglašam z uporabo svojih osebnih podatkov za namen izdaje predračuna in potrebno komunikacijo v zvezi s tem.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upravljalec: Matjaž Hartman s.p., Hafnerjevo naselje 91, Škofja Loka

Obdelava osebnih podatkov: računovodski servis

Za potrebe sestave predračuna in za potrebe poslovanja (račun) potrebujemo naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov s krajem bivanja, naslov elektronske pošte in telefonsko številko.

Uporabljamo SSL protokol.

Vaši osebni podatki se ne shranjujejo na spletni strani, temveč so nam posredovani z elektronsko pošto. Izdani predračuni se hranijo 2 leti. Uporabnik lahko kadarkoli preko elektronske pošte  var.matjaz@gmail.com zahteva izbris vaših osebnih podatkov. O izbrisu vas bomo na posredovani elektronski naslov obvestili v roku 48 ur od prejetja vaše zahteve o izbrisu podatkov.

Vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v smislu profiliranja in vam ne pošiljamo reklamnih sporočil.

Uporabnik je za točnost in ažurnost posredovanih podatkov dolžan poskrbeti sam. Uporabnik izjavlja, da je star 18. let in več ter je opravilno sposoben.

Vsak uporabnik dovoli uporabo svojih zgoraj navedenih osebnih podatkov za potrebe sestave predračuna ter za komunikacijo v zvezi z posredovanim povpraševanjem  (telefonski klic ali elektronska pošta).

Uporabnik je tudi sam odgovoren za zaščito svojih osebnih podatkov. Priporočamo, da namestite protivirusni program.
Privolitev za obdelavo osebnih podatkov je opredeljena kot prostovoljna, izrecna, informirana in nedvoumna izjava volje posameznika, ki posreduje osebne podatke.
Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
Kot privolitev se šteje ravnanje uporabnika, ki s klikom na prazno okence soglaša z uporabo njegovih osebnih podatkov (sestava predračuna in komunikacija v zvezi s posredovanim povpraševanjem).
Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo ali odstranimo vsebino na spletni strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.