Informacije glede uporabe te spletne strani so posredovane na Google Analytics z namenom spremljanja analitike obiska. Obdobje hranjenja 14 mesecev na Google Analytics velja za podatke na ravni uporabnika in dogodka, ki so povezani s piškotki. Piškotki so tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku. Piškotki omogočajo analize o obiskanosti spletne strani, kot so na primer: število obiskov, IP, lokacija obiska in katere strani so obiskane, hkrati pa vam omogočajo boljšo izkušnjo brskanja. Katere piškotke uporabljamo, lahko preverite tukaj. Več o Google Analytics piškotkih je navedeno tukaj. Pravilnik o zasebnosti Google: lahko preberete tukaj.

Piškotke lahko izbrišete z vašega računalnika. V nastavitvah svojega brskalnika, na primer Chrome, lahko nastavite, kateri piškotki so sprejeti in kateri naj se zavrnejo. Kje so te nastavitve, je odvisno od brskalnika, ki ga uporabljate. Uporabite “Pomoč” v brskalniku za iskanje nastavitev, ki jih potrebujete. Brisanje piškotkov v brskalniku Chrome – pomoč.

Če se odločite, da ne sprejmete nekaterih piškotkov, ne boste mogli uporabljati nekaterih funkcij na naši spletni strani.  Spreminjanje nastavitev spletnega mesta v brskalniku Chrome.