VHODNA VRATA Hörmann

Naj bi bila vaša nova vhodna vrata nekaj posebnega? Naj bi se ujemala s stilom vaše hiše, bila reprezentativna in naj bi bila izraz vašega dobrega okusa? Hkrati naj bi vaša vhodna vrata ustrezala tudi visokim varnostnim zahtevam in z visoko izolacijo zagotavljala varčevanje z energijo? Aluminij je visokokakovosten in stabilen material, ki ne propada in ga ni treba zaščititi s premazi. Celo čez mnoga leta izgledajo aluminijasta vhodna vrata Hörmann kot nova. Izbirate lahko med 4 različnimi izvedbami in se odločite za izvedbo, ki ustreza želenemu individualnemu videzu in zagotavlja pričakovano toplotno izolacijo:

Vhodna vrata Hörmann  prvega kakovostnega razreda ThermoCarbon so prepričljiva zaradi izredne izolativnosti, 9-točkovnega zapaha in profilom vratnega krila iz hibridnega materiala karbonskih steklenih vlaken. Na voljo so v 15 modernih motivih in 18 prednostnih barvah.

ThermoSafe so vhodna vrata Hörmann  višjega razreda s posebno visoko izolativnostjo, 5-točkovno varnostno ključavnico in možnostjo izbire med različnimi motivi. Vratno krilo, debeline 73 mm, polnilo iz PU trde pene in zakrit, toplotno ločen aluminijast profil vratnega krila vas prepriča. Izbirate lahko med 70 motivi in 18 prednostnimi barvami.

Vhodna vrata ThermoPlus z jeklenim vratnim krilom in aluminijastim podbojem zagotavljajo dobro izolativnost in visoko protivlomno zaščito s 5-točkovno varnostno ključavnico. Jekleno vratno krilo, debeline 65 mm, polnilo iz PU trde pene in zakrit profil krila iz vezanega materiala, ter toplotno ločen aluminijast podboj, poskrbijo za prijetno temperaturo doma.

TopComfort so steklena vhodna vrata. Aluminijast profil vrat, debeline 80 mm in toplotno ločen aluminijasti podboj vrat, debeline 80 mm zagotavljata dobro toplotno izolacijo. Serijska 5-točkovna varnostna ključavnica pa zagotavlja varnost. Izbirate lahko med 9 motivi, ki omogočajo maksimalno svetlobo. Okvir je dobavljiv po vaši izbiri v 18 prednostnih barvah.