Vhodna in garažna vrata v enakem videzu in barvah dodajo eleganco vašemu domu. Kadar torej investirate v katerakoli vrata (vhodna ali garažna), je smotrno izbrati izvajalca s tradicijo.

V podjetju Matjaž Hartman s.p. vam nudimo celostno storitev od prodaje in montaže do vzdrževanja vrat Hörmann že od leta 1999. Na podlagi dolgoletnih izkušenj zagotavljamo ustrezne rešitve za vgradnjo vaših vrat. Odprtino za vgradnjo vrat po potrebi tudi ustrezno pripravimo. Vaša vrata vgradimo v odprtino, na zunanji rob odprtine (prihranek prostora v garaži) ali na konstrukcijo. Z našimi storitvami vam želimo ponuditi čimveč udobja v vašem domu.

Vse govori v prid originalu: kakovost in varnost, videz in udobje ter domišljena tehnika. Med raznolikimi motivi boste zagotovo našli idealna garažna in/ali vhodna vrata za svojo hišo!

 

Nemško podjetje Hörmann, kot vodilni proizvajalec zunanjih in notranjih vrat, okvirjev in pogonov v Evropi, zagotavlja vrata in pogone, ki so rezultat lastnega razvoja in proizvodnje. Izpolnjujejo zahteve evropskega standarda 13241-1 in imajo ustrezne certifikate s strani priznanih neodvisnih institucij. Izberite vrata, ki vam ponujajo brezhibno delovanje, varnost, toplotno izolacijo, moderen videz in enostavno vzdrževanje.

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

Sekcijska garažna vrata se odpirajo navpično navzgor. Tako pridobite več prostora v garaži in pred njo. Sekcijska garažna vrata so vedno primerna – ne glede na to, ali je oblika garažne odprtine pravokotna, poševna ali ovalna.

ŠIRŠI PREHOD

Pri starejših dvižnih vratih pogosto odločajo milimetri, ko zapeljete v garažo in iz nje. Do 14 cm širši prehod pri sekcijskih   vratih omogoča, da je parkiranje modernih, širših osebnih in terenskih avtomobilov bistveno prijetnejše.

HARMONIČEN CELOTNI VTIS

Hörmann garažna vrata odlikuje enakomerna razdelitev utorov, prehodi med lamelami pri zaprtih vratih pa so praktično nevidni. Vodoravni ali kasetni vzorec garažnih vrat se ujema tudi z linijami stranskih vrat.

UDOBNO ZAPRTO

Vrata so na vseh straneh tesno zaprta.

BOLJŠA PROTIVLOMNA ZAŠČITA

Edinstveni zapah z vrtljivim zatikom pri sekcijskih vratih Hörmann fiksno pritisne vogale krila vrat na okvir in s tem bistveno varneje zapahne vrata kot običajni paličasti zapahi. Dvigovanje vrat praktično ni mogoče.

INDIVIDUALNO UDOBJE UPRAVLJANJA

Da bi lahko svoja garažna sekcijska vrata vedno udobno in enostavno upravljali, vam proizvajalec Hörmann ponuja ustrezno mobilno in stacionarno kakovostno opremo, od priročnih oddajnikov, kodnih tipkal in čitalnikov prstnih odtisov do specialnih rešitev, kot je akumulator za upravljanje v sili.

TESNILA

Talno tesnilo lahko zaradi večje površine profilne cevi izenači manjše neravne površine tal.  Med posameznimi elementi so vrata dodatno opremljena z zelo kakovostnimi sredinskimi tesnili.

VAROVANJE PRED UKLEŠČENJEM

Sistem večkratnega vzmetenja varuje vrata pred padcem. Če se zlomi katera od vzmeti, varujejo vrata pred padcem ostale vzmeti. Pri tem je razdalja med zavoji vzmeti tako minimalna, da so tudi otroški prsti zavarovani pred ukleščenjem.

VEČKRAT ZAVAROVANO

Vrata so na vseh straneh tesno zaprta.